Başkan Güngör, Ramazan'ın son gününde de vatandaşlarlaydı

Ramazan ayının son gününde de vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Güngör, 'Hamdolsun Ramazan ayımızı hep birlikte eda ettik ve bayrama kavuşuyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin' dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Ömer Faruk Coşkun ile Ramazan ayının son gününde Milli İrade Meydanı’ndaki Büyükşehir Belediyesi’nin aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. 

İftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden ve bayramlarını tebrik eden Başkan Güngör, “Bugün de iftar sofralarında hemşehrilerimizle bir araya geldik, orucumuzu açtık. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hamdolsun Ramazan ayımızı hep birlikte eda ettik ve bayrama kavuşuyoruz. Maalesef yaşadığımız büyük felaket dolayısıyla buruk bir bayram geçireceğiz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme