Zuhal Karakoç Dora'dan anlamlı 'Başbuğ Türkeş' Paylaşımı

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem Milletvekili seçimleri için Milletvekilli aday listelerinin açıklanmasının ardından partilerin milletvekili adayları saha çalışmalarına başladı.

Siyasi partilerin Kahramanmaraş milletvekilleri adayları arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 1’inci Sıra adayı Zuhal Karakoç Dora, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Karakoç Dora’nın sosyal medya paylaşımlarında kullandığı dil ve paylaştığı görseller takipçilerinin dikkatini çekiyor.  

MHP’nin Kahramanmaraş’tan 1’inci sıra adayı olarak gösterdiği ilk kadın milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, MHP Elbistan İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında yaptığı instagram paylaşımında MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in 1990 yılında Elbistan’da MHP’nin ilçe binası açılış merasimiyle ilgili iki fotoğrafını yayımladı. 

Karokoç Dora, paylaşımında: “Elbistan ilçe başkanlığı binamızın temelini 33 sene evvel Başbuğumuz Alparslan Türkeş atmış. O yıkıcı depremlere rağmen hala ayakta ve hala aynı yerdeyiz. Kıymetli Başbuğumun ve o gün orada bulunup bugünümüzü şereflendiren Sayın Genel Başkanım devlet Bahçeli; Biliniz ki temelini attığınız bina da evlatlarınız da dimdik ayakta!” notu ile MHP Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan ve yönetimiyle Elbistan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerden karelere de yer verdi.

Zuhal Karakoç Dora’nın Elbistan ziyareti ile ilgili “Başbuğ Türkeş” paylaşımı ahde vefa örneği olarak takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.
 

Bakmadan Geçme