Vali Ünlüer, şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanlığı tarafından Aksu Kışlası'nda düzenlenen yemek programda, şehitleri aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Programa, Vali Mükerrem Ünlüer, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İstiklal Üniversitesi Rektötürü Prof.Dr. İsmail Bakan, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Erdal Eker, , İl Emniyet Müdür Vekili Vahdet Korkmaz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli katıldı.
 
Aksu Kışlası’nda düzenlenen yemek programı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.
 
Vali Ünlüer, şehitlerin aileleri ve gazilerle bir süre hasbihal ederek sağlıklı ve hayırlı ömürler dileğinde bulundu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Garnizon Komutanlığımız tarafından düzenlenen programda aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir araya geldik. Aziz şehitlerimizi dualarla yâd ettik. Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. Devlet millet olarak aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin ve gazilerimizin daima yanındayız” dedi.

Program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve duaların ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme