Vali Ünlüer, Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerine çıkarma yaptı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü ile birlikte Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak İlçelerine çıkarma yaptı.

İlk ziyaretini Göksun İlçesine yapan Vali Ünlüer ve beraberindeki heyet, TOKİ Konutları inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatları gezen Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, yetkililerden konutların son durumu hakkında bilgiler aldı.
 
Daha sonra Elbistan İlçesine geçen Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, Karaelbistan Mahallemizde TOKİ tarafından depremzede vatandaşlarımız için yapılan kalıcı konutların inşaatında ve tamamlanan örnek dairede incelemelerde bulundu.
 
Burada bir değerlendirmede bulunan Vali Ünlüer: “Elbistan’ımızda kalıcı konutları inşaat çalışmalarını ve gelinen seviyeyi inceliyoruz.  İnşallah taahhüt edilen sürede bitirilebileceğini görüyoruz. Vatandaşlarımızın biran evvel kalıcı konutlara yerleştirilebilmesi için çalışmaların sürekli takipçisi olacağız.” dedi.
 
Elbistan ziyaretinin ardından Ekinözü İlçesinde Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Ünlüer, ilçede yürütülen kamu yatırımları, asayiş, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra depremzede vatandaşlarıa sunulan hizmetlere ilişkin bilgiler aldı. 

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, ayrıca depremlerde zarar gören aşağı ve yukarı içmeler alanında da incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Bilal Eker’den bilgiler aldı.
 
Daha sonra Nurhak ilçesine geçen Vali Ünlüer, Hükümet Konağı, Merkez Camii, Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti. Kullar ve Tatlar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, onlarla bir süre hasbihal edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

Vali Ünlüer ayrıca Kaletepe Üs Bölgesini de ziyaret etti.
 
Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, ilçe ziyaretleri programında son ziyaretini Çağlayancerit İlçesine yaptı. 

Çağlayancerit’te yürütülen Belediye hizmetlerine ilişkin bilgiler alan Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, AB Tescilli ilk ürünü olan Coğrafi İşaretli Çağlayancerit Cevizinin işleme ve paketleme tesisini gezerek, burada yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.
 

Bakmadan Geçme