Türkoğlu'nda kurulan Konteyner Çarşı alanlarında inceleme

Türkoğlu Koordinatör Valisi Tuncay Akkoyun, ve Belediye Başkanı Osman Okumuş, pazar yeri, 23 Nisan Parkı ve Zafer Parkı yanında yapılan konteyner çarşı alanlarında incelemelerde bulundu.

Ziyaretler sonrası konuşan Vali Akkoyun, "Türkoğlu’nda esnaflarımıza nefes olacak, peyzaj çalışmalarında sona yaklaşılan Konteyner Çarşı Alanlarımızda incelemelerde bulunduk. İlçe Merkezinde ve Mahallelerimizde hayat normale dönüyor, afetin izleri hızla siliniyor.” dedi.

Türkoğlu Koordinatör Valisi Akkoyun ve beraberindekiler daha sonra Kuyumcular Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Vali Akkoyun “Hep beraber, birlik ve kardeşlik içerisinde bu zor zamanları aşıyoruz.” dedi.

Heyet, Ramazan Ayının beşinci iftarında da Beyoğlu Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlar ile bir araya gelerek iftar yaptı. 

Vali Akkoyun, "Ramazan ayının 5. iftarında, yine vatandaşlarımızla birlikteyiz. Beyoğlu Mahallesi’nde kurduğumuz iftar çadırındayız. İftar sofrasının bereketine ortak olduk, hep beraber oruçlarımızı açtık. Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız tüm oruçları kabul etsin" dedi.

Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser, Koordinatör Kaymakamlar Abdüllatif Yılmaz, Muhammed Cezmi Kandemir ve AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş ta programlara eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme