Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ne ziyaret

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Coşkun ziyarette, Dernek Başkanı Mehmet Ali Küpeli, yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle bir süre hasbihal etti.

Vatanı ve milleti için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Vali Coşkun, şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman başlarının tacı olduğunu belirterek, hayırlı ve uzun ömür temennisinde bulundu. 

Vali Coşkun ayrıca, şehit aileleri ve gazilere Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, depremde hayatını kaybettikleri yakınları için başsağlığı diledi.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Küpeli ve yönetim kurulu üyeleri ise Vali Coşkun ve beraberindeki heyete, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Vali Coşkun’a ziyaretleri sırasında Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Alb. Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mutlu Kaya da eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme