Sınav stresine, Büyükşehir Belediyesi'nden sıcak çözüm

Büyükşehir Belediyesi, YKS'nin ilk günü KSÜ ve Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi'nde oluşturduğu bekleme noktalarında vatandaşlara çeşitli hizmet ve ikramlarda bulundu. Sağlanan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar, Başkan Fırat Görgel'e teşekkür etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sınav günü velileri de yalnız bırakmadı. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü ve Dulkadiroğlu Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi’nde oluşturulan bekleme noktalarında velilere çeşitli hizmetler verildi. 

Veliler, sınava giren çocuklarını oluşturulan alanlarda bekleme imkânı bulurken vatandaşlara çay, simit ve su ikramı da yapıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin mobil ekipleri sınav süresince sahada olarak sınav merkezlerinde velilere çay, simit ve su ikramında bulundu. 

Sağlanan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinin Bekleme Noktası hizmeti ve ikramları, 9 Haziran Pazar günü de devam edecek.

Fırat başkanımız çocuklarımızın yanı sıra bizleri de düşünmüş

Ali Mahir İnce, “YKS’ye giren oğluma destek olmak için buradayım. Büyükşehir Belediyemiz çocuklarımızla birlikte bizleri de düşünerek çay, simit ve su ikramında bulunuyor. Çok güzel bir hizmet. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İsmail Durna ise, “Kızıma destek olmak için geldim. Büyükşehir Belediyesinin sağlamış olduğu bu hizmet bizleri çok memnun etti. Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Şahin Kurtçu ve Mustafa Purtaş da bekleme noktası ve ikramlar için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme