Nefes-Yer Eksi İki sinema filmine Göksunlulardan yoğun ilgi

Göksun Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kültür Merkezinde, vizyona giren Nefes-Yer Eksi İki sinema filmini 1028 kişi izledi.

Kültür-Sanat etkinliklerini sürdüren Göksun Belediyesi, Aybüke, "Öğretmen Oldum Ben!" Sinema Filmi ve Gün Doğmadan Tiyatro Oyunundan sonra Nefes-Yer Eksi İki sinema filmini Göksunlularla buluşturdu.

Etkinlikle ilgili konuşan Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın: “Modern bir dokunuş sunarak hem yetişkinlere hem de çocuklara zengin bir kültürel deneyim ve sosyal alan sağlayan Göksun Kültür Merkezi ile şehrin sosyal, sanatsal ve kültürel hayatını daha da zenginleştiriyoruz. 

Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında, Vizyondaki Sinema Filmlerini hemşehrilerimize buluşturduğumuz Sinema Günleri büyük ilgi görüyor. 

Aybüke, "Öğretmen Oldum Ben!" Sinema Filmi ve Gün Doğmadan Tiyatro Oyununda olduğu gibi, sanatsever hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve 3 seans olarak Kültür Merkezimizde gösterime sunduğumuz Nefes Yer Eksi İki Sinema Filmini, 1028 hemşehrimiz izledi. 

Birçoğu ilk defa sinema ortamında film izleme imkanı bulan farklı yaş grubundaki hemşehrilerimize, bir gurup Özel kardeşimizin aynı salonda bulunması ise hayal ettiğimiz Göksun'a bir adım daha yaklaştığımızı görmemiz açısından son derece önemli.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme