Nazar Tekstil'e bir ödül daha!
Nazar Tekstil, Best Managed Companies of Turkey ödülüne layık görüldü. Ödülü Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Emre Balduk aldı.
Kahramanmaraş merkezli Nazar Tekstil, Deloitte tarafından yürütülen prestijli “Best Managed Companies of Turkey” programında ödül alan şirketler arasına girdi.
İki yıllık titiz bir değerlendirme süreci sonucunda kazandığı bu ödül, şirket için sadece bir başarı göstergesi değil; aynı zamanda yolculuğunun, değerlerinin ve geleceğe bıraktığı imzanın somut bir yansıması olarak öne çıkıyor.
Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Emre Balduk, “Bu ödül, sadece şirketimizin değil, tüm Nazar Tekstil ailesinin inanç, emek ve dayanıklılığının bir sonucu. Daha sürdürülebilir, daha yenilikçi ve daha güçlü bir gelecek için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.
Deloitte tarafından yürütülen “Best Managed Companies of Turkey” programında ödül alan şirketler arasında yer almak, bizim için büyük bir onur diyen Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, “Ve bu başarı, sadece bir ödül değil… Yolculuğumuzun, değerlerimizin ve geleceğe bıraktığımız imzanın somut bir yansıması.
Bu ödül; Kurumsallaşma vizyonumuzun kararlılıkla ilerletilmesinin, Sürdürülebilirlik birimimizin titizlikle hazırladığı raporların ve aktif çalışmasının, Yönetimde kadın yönetici oranının ve kadınların karar verici mecralarda olmasını artırmaya yönelik adımlarımızın, Dijital dönüşümü üretimimizin her hücresine entegre etme irademizin, Yeşil dönüşüm yatırımlarımızla çevreye duyduğumuz saygının, Lokomotif sektörümüz olan Tekstil sektörünün yaşadığı sancılı süreçleri bir nebzede olsa azaltmak için geleneksel yöntemlerden ziyade yenilikçi hamlelere yönelmemizin, Arge çalışmalarımızın ve Mehmet Balduk arge merkemizden çıkıp ticarileşen projelerimizin, Sanayi& üniverisite ve sanayi& kobi işbirliklerimiz sayesinde aldığımız Tübitak desteklerimizin, ve hepsinden öte Nazar Tekstil ailesinin inancı, emeği ve yüksek dayanıklılığının bir eseridir.2 yıllık bir çalışma sonucunda şirketimiz bu ödüle layık görülmüştür.
Ayrıca, bu saygın programda ödül alarak hem şehrimizi hem bölgemizi hemde sektörümüzü temsil etmekten dolayı mutluyuz. Kahramanmaraş’ın üretim gücünü ve vizyoner sanayiciliğini ulusal arenada temsil etmemiz ise ayrı bir gururudur.
Bu başarıyı mümkün kılan; vizyonuyla bize yol gösteren Yönetim Kurulu Başkanımız Emre Balduk başta olmak üzere tüm Nazar Tekstil ailemize teşekkürler. daha sürdürülebilir, daha yenilikçi, daha güçlü bir geleceğe… Hissettiğimiz sorumlulukla daha nice başarılara.” İfadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme