• Haberler
  • Eğitim
  • MÜSİAD işbirliği ile öğrencilere uygulamalı eğitim

MÜSİAD işbirliği ile öğrencilere uygulamalı eğitim

Avrupa Birliği Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu çerçevesinde düzenlenen mesleki staj hareketliliği kapsamında toplamda 88 mesleki ve teknik lisesi öğrencisi, Brüksel ve Viyana'ya staj programı kapsamında yolcu edildi.

Avrupa Birliği Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği için Erasmus+ Akreditasyonu alan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), mesleki staj hareketliliğinin üçüncüsünü gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında, Kartal Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gürpınar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde eğitim gören, yiyecek ve içeçek hizmetleri, bilişim teknolojileri, mobilya ve iç mekan tasarımı, elektrik-elektronik bölümlerinden toplam 88 öğrenci ve 5 öğretmen, Avusturya'nın Viyana şehri ve Belçika'nın Brüksel şehrinde belirlenen firmalarda 19 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında staj hareketliliği ve yerinde uygulama eğitimlerine katılacak.

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı'nın desteklediği Avrupa Birliği Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği programı ile mesleki eğitim öğrencilerinin yurt dışında staj hareketliliğine katılmaları, yerinde uygulama eğitimleri ile yeni deneyimler kazanmaları hedefleniyor.

Genç MÜSİAD ile ticaret portalımızla tüm üyelerimizin birbirine kolayca ulaşmasını ve aralarındaki ticareti arttırması hedeflemekteyiz.
 

Bakmadan Geçme