MHP Kahramanmaraş İl teşkilatından, Bahçeli'ye tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14. Olağan Kongresini tamamladı. MHP Kahramanmaraş İl teşkilatı, yeniden MHP Genel Başkanı seçilen Dr. Devlet Bahçeli'ye tam destek verdi.

MHP'nin 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. 'Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk' ve 'Ülkeye sevda, ülküye yemin' sloganların atıldığı kurultayda, salonun tribünleri Türk bayrakları ve MHP bayraklarıyla donatıldı. Tribünlerde ayrıca, üzerinde 'Devir artık Türk devridir', 'Cumhur bizim Türkiye hepimizin' ile 'Geçmişin gururu yarının umudu' yazılı pankartlar yer aldı. 

MHP Kurultayı'nda bin 295 oyun tamamını alan Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçildi. Bahçeli, 11. Kez MHP Genel Başkanı oldu.

Partisinin 14. büyük kurultayında CHP'yi sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "Ofiste balya balya para sayan CHP yönetimi, 'DEM'lenip PKK ile kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir. CHP mayına basmış, siyasi seçenek olmaktan uzaklaşmıştır." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Bahçeli, 'Sayın Cumhurbaşkanı, yanınızdayız, Türk milletini yalnız bırakamazsınız. Ayrılamazsın, bırakamazsın, Türkiye Yüzyılı'na beraber yürüyeceğiz. Yeni yüzyılın kurtarıcısı olarak sizi görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş il yönetimi, İl Başkanı H. Vahit Demiröz liderliğinde Ankara’da düzenlenen Olağan Kongreye katılım sağladı. 

Kongrede, 28. dönem Kahramanmaraş 2'nci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Turan Şahin MKYK'ya seçildi. Kahramanmaraşlı Bahadır Alperen ise Disiplin Kuruluna seçildi.
 

Bakmadan Geçme