Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün'den Başkan Güngör'e ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ağırlayan Başkan Güngör, 'İlk günden bu yana tüm imkân ve kabiliyetiyle yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün misafirimiz oldu. Nazik ziyaretleri ve destekleri için Sayın Ergün'e teşekkür ediyorum' dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. 

Şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında yürütülen ve planlanan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler dolayısıyla Başkan Güngör’e geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Depremin yol açtığı yaraların sarılması için Kahramanmaraş’ta çalışmaların devam edeceğini belirten Cengiz Ergün, misafirperverliği için Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Yoğun gayret gösteriyoruz

Ziyaretleri ve destekleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizin yeniden imarı, hayatın normale dönmesi, ticaretin canlanması ve depremzedelerin barınma, gıda ve hijyen gibi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında devlet millet el birliğiyle yoğun gayret gösteriyoruz. Bu zor süreçte kurum ve kuruluşlarımız ve kardeş belediyelerimiz de bizlere çok büyük destek oldu, bizleri yalnız bırakmadı. Bugün de ilk günden bu yana tüm imkân ve kabiliyetiyle yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün misafirimiz oldu. Nazik ziyaretleri ve destekleri için Sayın Ergün’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme