KTB ve KMTSO Başkanlarından Başkan Bayazıt'a ziyaret

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Emre Cebeci ile Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette küçük sanayi sitesi esnaflarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt ve yönetim kurulu üyeleri, esnafların sorunları, taleplerini ve çözüm önerilini her platformda gündeme getirmeye devam ediyor.

Kooperatif binasında Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Emre Cebeci ile Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu’yu ağırlayan Başkan Bayazıt ve yönetim kurulu üyeleri, esnaflardan gelen taleplerin çözümü noktasında birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Genişleme sahasında yapımı devam eden işyerlerinin bir an önce bitirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Müjdat Bayazıt, altyapı ve üstyapı çalışmalarının da bir an önce bitirilmesi için görüşmelerine devam ettiklerini söyledi.

Başkan Bayazıt, ziyaretlerinden dolayı Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Emre Cebeci ile Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu’ya teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme