Köksal, AK Gençlikle Dulkadiroğlu'nda buluştu

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Tuba Köksal, AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları'nın düzenlediği programda AK Gençlik ile bir araya geldi.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu hatırlatan Köksal, AK Parti hükümetinin gençlere verdiği değeri ve kıymeti anlattı. Gençleri geleceğin anahtarı olarak nitelendiren Köksal, gençlere yönelik hizmetleri ve projeleri anlattı. Gençlerle sohbet eden Köksal, merak edilen soruları da cevapladı.

Köksal, sohbetinde şunları söyledi: “Öncelikle memleketim Kahramanmaraş’a hizmet etmekten duyduğum memnuniyeti ve gururu siz kıymetli gençlerimizle paylaşmak istiyorum. Ben de bu şehrin bir evladı olarak burada sizlerle birlikteyim. Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu büyük felakette birçok acı yaşadık. Ancak bu acıları dindirme, yaraları sarma adına sizlerle birlikte gece gündüz çalışmaktayım. Siz gençlerle bir arada olmanın verdiği mutluluğun altını çizmek istiyorum. Hükümetimizin siz gençlere yönelik çok büyük hizmetleri var. Gençlerimize ne yapılsa azdır. Çünkü gençler geleceğimizin anahtarıdır.”

Köksal, konuşmasının ardından gençlere de söz hakkı vererek merak edilen soruları cevaplandırdı.

Programda konuşan Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Hınaz'da Milletvekili Adayı Tuba Köksal'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gençliğin enerjisinin altını çizen Hınaz, seçime kısa süre kaldığını ve tüm gençliğin enerjisiyle bu seçiminde üstesinden geleceklerini belirtti.

Başkan Hınaz, konuşmasında şunları ifade etti: “Bugün Milletvekili Adayımız Tuba Köksal ile gençlik buluşmasında bir araya geldik. Genç kardeşlerime yoğun katılım gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde kritik bir seçim var bizlerde bu seçiminin önemini ve kıymetini çok iyi biliyoruz. Gençlik adına çalışmalarımızı da yoğun şekilde sürdürüyoruz. Nasıl ki bu zamana kadar gençliğin enerjisi ile meydanlarda isek bundan sonrada meydanlarda olmaya devam edeceğiz. İnşallah Kahramanmaraş'ta hak ettiğimiz sonucu elde edeceğiz.”
 

Bakmadan Geçme