Kayıt yaptıran milletvekili sayısı 54 oldu

Türkiye Büyük Millet Meclis (TBMM)'e gelip kayıt yaptıran toplam milletvekili sayısı 54'e ulaştı.

28. Dönem milletvekili kayıt işlemleri TBMM’de devam ediyor. Öğleden önce Meclise, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, CHP Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, AK Parti Ankara Milletvekilleri Osman Gökçek ve Zeynep Yıldız, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşıoğlu ve MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal Kayıt için geldi.

Kayıt için gelen isimler arasında yer alan İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu'nun rozetini eşi Esra Zorlu takarken MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal'a ise rozetini oğlu Efe Uysal taktı.

Öğleden sonra ise, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, CHP Ankara milletvekilleri Umut Akdoğan ve Aliye Timisi Ersever, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta kayıtlarını yaptırdı.

TBMM'ye eşi Serpil Karakaya, kızı Gülkadriye Karakaya Eren, damadı Kerem Eren ve torunları Zeynep Naz ve Alptuğ Eren ile birlikte gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya'ya rozetini torunları taktı.
 

Bakmadan Geçme