Kahramanmaraş ve 20 ilde operasyon

21 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik Narkoçelik-7 operasyonları düzenlendi.

Hatay, Gaziantep, Antalya, Ağrı, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Erzincan, Diyarbakır, Ankara, Mersin, Kocaeli, Aydın, Kahramanmaraş, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Aksaray, Bingöl ve Samsun’da Narkoçelik-7 operasyonları düzenlendi.

Operasyonlarda 930 Kg uyuşturucu madde ile 35 Bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Bu kapsamda 161 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.” Dedi.

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 1.200 Jandarma personelinin katılımıyla; Hatay, Gaziantep, Antalya, Ağrı, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Erzincan, Diyarbakır, Ankara, Mersin, Kocaeli, Aydın, Kahramanmaraş, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Aksaray, Bingöl ve Samsun’da "NARKOÇELİK-7” operasyonları düzenlendi.

161 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda 930 Kg uyuşturucu madde ile 35 Bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 18 Zehir Taciri ise yakalandı.
 

Bakmadan Geçme