Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, çocuklarla iftar yaptı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Eşi Dr. Selma Ünlüer, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmet modelinden faydalanan çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı.

Vali Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDEV) destekleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde bulunan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmet Modelinden faydalanan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.
 
İftar programına, Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer’in yanı sıra Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Şeref Kazancı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ferdi Müslüm Bozkurt, kurum müdürleri ve SED birimi çalışanları katıldı.
 
İftar programında, çocuklar ve aileleri ile keyifli bir akşam geçiren Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. 
 
Vali Ünlüer, böylesine anlamlı bir iftar programının organize edilmesinde emeği geçen KEDEV’e ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teşekkür etti. 
 
İftar programı hatıra fotoğrafının çekiminin ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme