Kahramanmaraş'ta narkotik operasyonu!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 89 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 6 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 30 şahıs olmak üzere toplam 125 kişi yakalandı, 59 şahıs tutuklandı.

Kahramanmaraş il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir haftalık süreçte düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 89 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 6 şahıs, ikamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 30 şahıs olmak üzere toplam 125 kişi yakalandı.

Bu çalışmalar esnasında;  93,9 gr Metamfetamin, 39,19 gr Esrar, 2,08 gr Sentetik Kannabinoid, Bonzai), 4265 adet Sentetik Ecza, 8 adet ruhsatsız Tabanca ve 6 adet ruhsatsız Av Tüfeği ele geçirildi.

 Ayrıca, trafik ekipleri tarafından trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan; 143 araca yüksek sesle müzik dinlemekten,  63 araca ise abartı egzozdan işlem yapıldı.
 

Bakmadan Geçme