Kahramanmaraş'ta drift yapan sürücüye ağır ceza
Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 10 Ekim 2025 sabahı saat 04.02 sıralarında Maarif Mahallesi K.S.Ü kavşağında drift yaptığı tespit edilen bir sürücüyü yakaladı. Olay, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen drift videosu sayesinde ortaya çıktı.
Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla drift yaptığı tespit edilen bir sürücüyü yakaladı.
Yapılan titiz çalışma sonucunda söz konusu araç ve sürücüsü kısa sürede belirlendi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliye Karayolları Trafik Kanunu’nun 36/3-C ve 67/1-D maddeleri gereği toplam 91.554 TL idari para cezası uyguladı.
Sürücü, gerekli işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
Emniyet yetkilileri, trafik güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına benzer ihlallere karşı denetimlerin aralıksız süreceğini duyurdu.
Bakmadan Geçme