• Haberler
  • Spor
  • Kahramanmaraş İstiklalspor'un yeni yönetim belli oldu

Kahramanmaraş İstiklalspor'un yeni yönetim belli oldu

Yeni sezonda TFF 3, Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor'un yeni yönetim kurulu belli oldu. Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca Başkanlığında kurulan yeni yönetimin görev dağılımı da gerçekleştirildi. Kahramanmaraş İstiklalspor'un yeni sezon lansmanı Şairler Tepesinde düzenlenen programla yapıldı.

Kahramanmaraş’ı yeni sezonda TFF 3. Ligde temsil edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor’un genel kurul yapıldı. Seçimli genel kurulda Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanlığına İş İnsanı Ahmet Gaffar Akarca seçilirken yeni yönetim kurulu listesi de belli oldu. 

Yapılan kongre ile göreve başlayan yeni yönetim kurulumuz da görev dağılımı da yapıldı. Yapılan toplantı neticesinde yönetim kurulu ve görev listesi ise şöyle oldu.
 
Başkan Ahmet Gaffar Akarca, Başkan Yardımcıları Fethi Narlı, Mehmet Fatih Dertli, İsmail Kurtul, Muhasip Üye Hikmet Gümüşer, Sayman Şems Sezal, Genel Sekreter Mustafa Büyükdereli, As Başkan Harun Çiçekçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Tekinşen, Volkan Dalyan, Barbaros Sezal, Mehmet Can Sular, Onur Parlakyiğit, Ahmet Dedeoğlu, Yavuz Karaçay, Levent Aleybeyoğlu, Cüneyt Beyit, Samet Arığ, Mustafa Orak, Burak Orhan Arifioğlu, Ahmet Naıl Polat, Faruk Esenceli ve Fuat Toptaş oldu.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile büyük yapılanmaya giren Kahramanmaraş İstiklalspor için lansman gecesi düzenlendi. Yeni yönetim kurulunun gelecek hedefleri için hazırladığı projelerini şehir yönetimine anlattığı gece de büyük ses getirdi.  

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, İstiklalspor yeni yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda iş insanı katıldı.  

Gece sonunda Kahramanmaraşlı İş insanları başta isim sponsorluğu, forma sponsorluğu olmak üzere çok ciddi maddi destek sözü verdi. 

Yeni sezonda kulübün isim sponsorunun AKEDAŞ olması beklenirken, forma göğüs sponsorunun ise ISKUR Grup olması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme