• Haberler
  • Spor
  • Kahramanmaraş İstiklalspor'a yeni basın danışmanı, Ali Eskalan

Kahramanmaraş İstiklalspor'a yeni basın danışmanı, Ali Eskalan

Kahramanmaraş'ın tanınmış ekonomi gazetecilerinden Ali Eskalan, Kahramanmaraş İstiklalspor Futbol Kulübü'nün basın danışmanlığı görevine atandı. Eskalan, kulübün medya stratejilerini güçlendirmek ve şehrin spordaki başarısını daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla göreve başladı.

Kahramanmaraş İstiklalspor, 2016 yılında kurulduktan sonra büyük bir ivme kazanarak 2024-2025 sezonunda 3. Lig'i 5. sırada tamamladı ve play-off turlarına yükseldi.

Kulüp, play-off turlarını da bir bir aşarak 2. Lige yükselmeyi başardı. 2025-2026 sezonunda Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor’un basın danışmalığına Ali Eskalan getirildi.

Ali Eskalan'ın kulübe katılması, İstiklalspor'un medya ve iletişim alanındaki gelişimine katkı sağlayacak ve kulübün marka değerini artıracak çalışmalar yapması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme

Gazetecin - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!