• Haberler
  • Yaşam
  • Kahramanmaraş Eğitim Vakfı'ndan anlamlı buluşma

Kahramanmaraş Eğitim Vakfı'ndan anlamlı buluşma

Kahramanmaraş Eğitim Vakfı (KEV) Yönetim Kurulu, geleneksel dayanışma buluşmalarından birini bu kez Dikmen Hakimevi'nde gerçekleştirdi. Samimi bir atmosferde düzenlenen akşam yemeği, vakıf ailesine yeni katılan üyelerin tanıtımı ve birlik ruhunun pekiştirilmesi açısından büyük anlam taşıdı.

Geceye, Vakfın Onursal Başkanları Av. Abdülkadir Bayazıt ve Prof. Dr. Fikret Eren de katılarak, uzun yıllardır süregelen vakıf geleneğine olan desteklerini bir kez daha gösterdi.

Konuşmasında yaşına rağmen hâlâ üniversitede aktif görevini sürdürdüğünü belirten Prof. Dr. Fikret Eren, hemşericiliğin toplumda dayanışmayı güçlendiren bir değer olduğuna dikkat çekti. “Vatandaşlıktan sonra gelen en büyük aidiyet duygusu hemşeriliktir,” diyen Eren, “Kahraman bir şehrin evladı olmak, insana hem gurur hem de sorumluluk yükler,” ifadeleriyle salondan büyük alkış aldı.

Yeni üyelerden Maliye Bakanlığı Bürokratı Abdullah Bayazıt, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Eşref Kayıran ve Dr. Neşe Canpolat, Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nın bir parçası olmanın mutluluğunu dile getirdiler. Üyeler, “Bu güçlü ve köklü yapıya katkı sunmak, memleketimize hizmet etmenin bir başka yoludur,” sözleriyle vakfa olan inançlarını vurguladılar.

Programda söz alan Vakıf Genel Sekreteri Av. Mustafa Bayazıt, vakfın güncel projeleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak, gençlere yönelik yeni burs programları ve eğitim desteklerinin sürdüğünü aktardı.

Gecenin sonunda Vakıf Başkanı Mahmut Bayazıt, etkinliğe katılan yönetim kurulu ve mütevelli üyelerine teşekkür ederek, “Birlikte yürüdüğümüz bu yolda her bir katkı, geleceğe bırakılacak en kıymetli mirastır,” dedi.

1987 yılında Ankara’da kurulan Kahramanmaraş Eğitim Vakfı, 38 yıldır eğitim alanında binlerce öğrenciye burs desteği sağlayarak Türkiye’nin dört bir yanına umut taşıyor. Her geçen yıl güçlenen yapısıyla KEV, Kahramanmaraş’ın eğitimdeki köklü dayanışma geleneğini sürdürmeye devam ediyor.
 

Bakmadan Geçme

Gazetecin - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!