Kadriye Kanbur İlkokulu Öğrencileri, Jandarma Komutanlığı'nda

MADO Kadriye Kanbur İlkokulu 2-İ sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'na özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler, sınıf öğretmenleri Nazire Erayman rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, eğlenceli ve öğretici anlar yaşadı.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, eğitimli köpeklerin gösterisini büyük bir ilgiyle izledi. Ayrıca öğrenciler, jandarma ekiplerinin telesiyej ile kurtarma çalışmalarını ve motorlu araçları kullanımını yakından gözlemleme fırsatı buldu. Jandarma personeli tarafından öğrencilere güvenlik konularında bilgilendirme yapılarak, çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerin ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Astsubay Kıdemli Başçavuş Levent Özbek, öğrencilerle yakından ilgilenerek JAK Timi, köpek unsurları, komandolar, trafik jandarması ve çevre timlerini tanıttı. Öğrencilerle sohbet eden Astsubay Kıdemli Başçavuş Özbek, onların sorularını yanıtladı ve keyifli anlar yaşattı.

Ziyaret sonunda, öğrencilere jandarma personeli tarafından ikramlarda bulunuldu ve çocuklar keyifli bir gün geçirdiklerini ifade etti. 

Bu etkinlik, öğrencilere güvenlik konusunda farkındalık kazandırmak ve Jandarma'nın önemini anlatmak açısından oldukça anlamlı oldu.
 

Bakmadan Geçme