İyi Parti Kahramanmaraş teşkilatlarında istifalar binlere ulaştı

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği listelerini açıklayan İYİ Parti, Kahramanmaraş'ta istifalara engel olamıyor. İyi Parti Afşin, Türkoğlu ve Dulkadiroğlu ilçelerinde yüzlerce kişi istifaya hazırlanıyor.

Edinilen bilgilere göre İyi Parti Kahramanmaraş teşkilatları, milletvekili aday listesinden duydukları rahatsızlıktan dolayı istifa etmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri Nuri Kara ve Halil İbrahim Kılıç ile beraberinde yaklaşık 500 kişi, İYİ Parti'den istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kadrolarına katılmıştı.

Şimdi ise İyi Parti İlçe Teşkilatlarından yüzlerce ismin, Pazartesi gününden itibaren Yüksek Seçim Kurullarına giderek istifa edeceği öğrenildi.

Yine edinilen bilgilere göre 1300’ün üzerinde partili, İyi Parti’den istifa etti.

En son haber merkezimize ulaşan bilgiye göre İlçe teşkilatlarında göreli Yönetim Kurulunun 12 üyesi, 1 Belediye Meclis Üyesi, 20 Sandık Başkanı, 10 İl Delegesi, 15 İlçe Delegesi ve birçok parti üyesi ile özellikle seçim kampanyası başladıktan 5 gün sonra İyi Parti’den istifa edip, basın açıklaması yapacak.
 

Bakmadan Geçme