İşte Kahramanmaraş'ın master planı

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası yürütülen çalışmalar hakkında İl Koordinasyon Toplantısı Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci başkanlığında gerçekleştirildi.

Deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında kurum müdürlerinin sunum yaptığı Kahramanmaraş İl Koordinasyon Toplantısına Bakan Kirişci ile birlikte Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve AK Parti 28’inci dönem Milletvekili Adayları katıldı.

Yaklaşık 5 saat süren toplantıda yapılması planlanan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Görgel, görüşmeler sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci ve ilgili kurum yetkileri ile birlikte şehrimiz için hazırlanan master planı, yeni kent meydanı ve projeler hakkında değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. 

Devletimizin ilgili tüm kurumları; bütün enerjisini, dikkatini vatandaşlarımızın gönüllerini ihya etmek, şehrimizi yeniden inşa etmek için mücadele ediyor. Hep birlikte bunu başaracağız inşallah.”

İşte Kahramanmaraş'ın master planı

Bakmadan Geçme