Hepimizin Bir Dünyası Var temasıyla 81 ilde kutlanacak

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Şahin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Ünlüer, "Hepimizin Bir Dünyası Var" temasıyla 81 ilde kutlanacak olan Türkiye Çevre Haftası kutlama etkinlikleri hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Şahin’den bilgiler aldı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ünlüer, çevreye karşı sorumluluk bilincinin artırılmasının önemine vurgu yaptı.
 
Yarınlara bırakılacak en değerli mirasın yaşanabilir, temiz bir dünya olduğunu belirten Vali Ünlüer, “Geleceği korumak çevreyi korumakla başlar. Bizler çocuklarımıza sağlıklı bir tabiat bırakmakla sorumluyuz. Bu sorumluluğumuz doğrultusunda çevre kirliğinin önlenmesi için kalıcı adımlar atılması büyük önem arz etmektedir.” dedi.
 
Doğal kaynakların bilinçli kullanıldığı, yeşil ve temiz bir çevreyi gelecek nesillere bırakabilme temennisinde bulunan Vali Ünlüer, tüm vatandaşların Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü’nü kutladı. 
 

Bakmadan Geçme