Erdem Karakoç: Üç hilalli bayrak, boynu bükük kalmasın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkücü camianın sembol isimlerinden Erdem Karakoç, Topkapı Sosyal Tesislerinde düzenlediği programda bir konuşma yaptı.

MHP ve Ülkücü camianın sembol isimlerinden Erdem Karakoç, Topkapı Sosyal Tesislerinde Birlik ve Beraberlik Yemeği verdi. Etkinlikte bir konuşma yapan Karakoç, yaklaşan 14 Mayıs seçimlerine değinerek Türkiye ve dünya gündemini değerlendirdi.

Türkiye’nin birçok cephede iç ve dış düşmanlara karşı mücadele verdiğini belirten Karakoç, bir ve beraber olmanın her zaman toplumları diri tutacağını, düşmana fırsat vermeyeceğini anlattı.

Karakoç, “Hilalin mahzun kalmasını istemediğimiz için Cumhur İttifakını destekliyoruz. Üç hilalli bayrak boynu bükük kalmasın” ifadelerin kullandı.

Karakoç’tan sonra eski milletvekili Mustafa Verkaya, 12 Eylül öncesi Ülkücü gençliğin sembol isimlerinden Yunus Meral ve Mustafa Dülger birer konuşma yaptı.

Etkinliğe; işadamı Ethem Çimen’in de arasında olduğu çok sayıda davetli ve yüze yakın Taş Medreseli Türk-İslam ülkücüsü katıldı.
 

Bakmadan Geçme