Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Görgel, 2 Mart'ta projelerini açıklayacak

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Görgel, 2 Mart 2024 tarihinde projelerini kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı.

Vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Görgel, ziyaretleri esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Doğduğum, büyüdüğüm, gençliğimin geçtiği şehir Kahramanmaraş

Görgel, konuşmasında, “Burada sağ olsunlar vatandaşlarımızın bizlere karşı her gün gördüğümüz gibi her mahallemizde hissettiğimiz gibi güvenlerini görmek, desteklerini görmek bizleri mutlu etti. Dediğimiz gibi vatandaşlarımızın Deprem bölgemiz olması hasebiyle de farklı talepleri var. Farklı beklentileri de var. İnşallah bunların birçoğu da bizim düşüncelerimizle örtüşüyor. Bunları da görmek açıkçası mutluluk verici. 5 yıl boyunca iyi çalışacağız. Gerçekten Allah nasip edip 31 Mart'ta seçimleri kazandığımızda inşallah bizler 5 yıl boyunca bu memlekete her gün bir şeyler verebilmek, bir şeyler katabilmek için gece gündüz çalışacağız. Bunları da vatandaşlarımızla paylaştık. Karşılıklı çok güzel bir diyalog oluyor. Burada gerçekten yapılacak çok iş var. Kuracağımız ekiple inşallah göstereceğimiz yönetim becerisiyle biz bunun çok rahatlıkla altından kalkarız ve burayı 5 sene boyunca çok farklı bir noktaya taşırız inancındayız. Buna ilişkin gücümüz buna ilişkin Azmimiz buna ilişkin heyecanımız var. Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber projelerimiz vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. 

Ben yıllardır bu memleketteyim. Doğduğum, büyüdüğüm, gençliğimin geçtiği şu anda meslek hayatımın geçtiği, siyasi hayatımın geçtiği bir şehir burası. Her noktasını bildiğim bir şehir. Vatandaşlarımızın çoğuyla bir şekilde hemhal olduğum bir şehir. Uzaktan yakından ilişki içerisinde olduğum bir şehir. O yüzden vatandaşlarımız, bu şehrin ruhunu iyi biliyorum. Yani Kahramanmaraş'ın tüm sokaklarında mutlaka bir izimiz, bir anımız var.” Dedi.

2 Mart’ta projelerimizi açıklıyoruz

Kahramanmaraş için hazırladıkları projeleri 2 Mart’ta kamuoyuna açıklayacaklarını söyleyen Görgel, “AK Parti gerçekten bu şehrin, bu şehrin tüm değerlerini içerisinde barındıran bir parti. O yüzden genciyle, yaşlısıyla hangi görüşe mensup olursa olsun, hangi bakış açısına mensup olursa olsun, biz o bakış açısını mutlaka kendi içeriğimizde kabul ederiz. Yeter ki bu memleketin değerleriyle barışık olsun. Milli Manevi değerleriyle barışık olsun. Bizim için önemli kısmı burasıdır yani. 

2 Mart'ta proje tanıtım toplantısını yapmayı planlıyoruz inşallah. Bu şehri biliyoruz, deprem bölgesi burası. Tabii ayağı yere basan projelerimiz var. Hayallerimizi süsleyen projelerimiz de var. Onlardan da bahsedeceğiz ama böyle kısa vadede yerine getireceğimiz projelerimizle hizmet edebileceğimizi düşünüyorum. Ayağı yere basan, şehrin ihtiyaçlarını bilen, hayalleri olan, vizyonu olan projeler var. İnşallah onları 2 Mart'ta paylaşmayı düşünüyoruz vatandaşlarımızla. Onların oluruna, beğenisine sunmak istiyoruz. Hem kampanya dönemimizde hem de inşallah seçilirsek belediye başkanlığı dönemimizde bu şekil yönetme biçimimizi devam ettireceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme