Başkan Müjdat Bayazıt, Bakan Yardımcısından ödenek talebi

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ile Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) düzenlenen programda bir araya geldi. Bayazıt, toplantıda genişleme sahasındaki iş yerlerinin bir an önce tamamlanması için ödenek talebinde bulundu.

Başkan Bayazıt, ayrıca 6 Şubat depremleri sonrasında yıkılan, ağır hasarlı ve orta hasarlı binaların onarım çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini vurguladı. 

Başkan Bayazıt, depremlerin ardından yaşanan bu sorunların çözümünün, sanayi bölgesinin yeniden eski üretim kapasitesine ulaşması için kritik olduğunu ifade etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, bakanlık olarak talepleri hızlıca işleme alacaklarını belirtti ve gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti. İnan, "Sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Depremlerin yarattığı tahribatı en kısa sürede gidermek ve sanayi üretimini tekrar rayına oturtmak için çalışıyoruz" dedi.

Toplantı, iş dünyasının sorunlarının çözümü için atılacak adımlar ve sanayi bölgesinin geleceği konusunda karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme