Başkan Aydın, önce STK temsilcileriyle daha sonra muhtarlarla bir araya geldi

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, önce Sivil Toplum Kuruluşları (STK) daha sonra mahalle muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye Başkanı Aydın, Göksun’da faaliyet gösteren STK Başkanları ile istişare ve değerlendirme Toplantında bir araya geldi.

Alparslan Türkeş Mesire Alanında yapılan toplantıya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği 17. Bölge Başkanı Hasan Abacı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Duman, Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Güngör ve Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Kurt katıldı.

Başkan Aydın, toplantıda 06 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra Göksun’da yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında STK Başkanlarına bilgiler vererek sorularını cevapladı.

Başkan Aydın, ayrıca 14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri ile 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili STK Başkanları ile istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Aydın daha sonra Göksun İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar ile Mahalle Muhtarlarımızla istişare ve değerlendirme Toplantısında bir araya geldi.

Kaymakam Culukar ve Başkan Aydın, tüm Mahalle Muhtarlara ve ailelerine 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla göstermiş oldukları özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Depremler nedeniyle vefat eden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Aydın, depremlerden sonra Göksun’da yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda bilgiler verdi.

Kaymakam Mustafa Caner Culukar'da hak sahipliği, enkaz kaldırma ve yeni konutların yapımı ile ilgili bilgiler verdi.

Bakmadan Geçme