Başkan Adayı Görgel, 'Demokrasimiz için önemli bir günü yaşıyoruz'

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'ta oy verme işlemi başladı. Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, Ahmet Bayazıt İlkokuluna eşiyle İlknur Görgel ile birlikte gelerek oyunu kullandı.

Kahramanmaraş’ta Saat 07.00’da başlayan oy verme işlemi saat 16.00 itibariyle sona erecek. Sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşlar bulundukları mahallelerde belirlenen sandıklarda oylarını kullanmaya başladı.

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, Ahmet Bayazıt İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Başkan Adayı Görgel’e eşi İlknur Görgel ile AK Parti SKM Başkanı Hakan Kiraz, Meclis Üyesi Adayı Şems Sezal ve yakınları eşlik etti.

Oy verme işlemi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, “Demokrasimiz için önemli günlerden bir tanesi. Türkiye'ye çok şükür günü, zamanı geldiğinde sağlıklı, güzel bir şekilde seçime gidebilme kabiliyetine sahip bir ülke. Güvenilir bir şekilde seçime gidebilme kabiliyetine sahip bir ülke. Demokrasi açısından bu çok değerli birşey. Allah'a şükürler olsun güvenilir, sağlıklı bir seçim ortamını hep beraber yaşıyoruz. Sonuçların öncelikle milletimize, şehrimize ve sonra da adayların şahıslarına hayırlı olmasını diliyorum. Biz AK Parti olarak gerçekten bu dönem içerisinde kendimize yakışır, partimize yakışır, Kahramanmaraş'ın evladı olma niteliğine yakışır bir şekilde bir seçim kampanyası dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Ve bunun sonucunda teşkilatlarımız çok büyük emek verdiler. Vatandaşlarımıza yapacaklarımızı, beş yıl boyunca neler yapabiliriz onları anlattık. Vatandaşlarımızın kalbinde, vicdanında, aklında karşılık bulmuşsa bu sandığa tecelli edecektir ve ondan sonra da bizler Belediye Başkanı olarak inşallah 5 yıl boyunca memleketimize hizmet etmenin şerefini, onurunu yaşayacağız. 

Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum

Bu işin patronu seçim koordinasyon merkezimiz ve il başkanlığımızdı. İl Başkanımız Cüneyt Doğan Bey, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımız Hakan Kiraz bey, diğer arkadaşlarımız, nereye bakarsak bakalım, sağımıza baktık, Cumhur İttifakı'nın teşkilat üyelerini gördük. Solumuza baktık, önümüze baktık, arkamıza baktık, her yerde teşkilat mensubu kardeşlerimizi gördük. Gerçekten bu süreçte çok büyük emekleri vardı. Ben her birisine çok çok teşekkür ediyorum. Koordinasyonuyla sahadaki uyumuyla, program içerikleriyle gerçekten güzel bir dönemi geçirdiğimize inanıyorum.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme