Bakan Kirişci, STK temsilcileriyle bir araya geldi

Tarım ve Orman Bakanı, 28'inci dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Kirişci, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle buluştu.

Bakan Kirişci, Kahramanmaraş'ta yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında STK temsilcileriyle EXPO 2023 Rekreasyon Alanı'ndaki Arasta Çarşısı'nda bir araya geldi. 

Toplantıya Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de eşlik etti.

Toplantıda konuşan Bakan Kirişci, Birçok alanda öncülük eden, iş birliklerinin kurulmasına yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile tek nefes, tek yürek olduklarını söyledi. 

Kahramanmaraş’ımız için bir olacak, yaralarımızı birlikte saracağı diyen Bakan Kirişci: “Bu, Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi şahsi seçimi değildir. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dünya lideri olarak sadece kendi ülkesine olan bir mesuliyetinin, sorumluluğunun gereği olarak, görevli olması meselesi değildir. Aynı zamanda bu coğrafyaya bel bağlayan dünyada pek çok mazlum ve mağdur milletler var. 

Bunların da sesi, bunların da nefesi olan bir Cumhurbaşkanımız var. Biz, bu Cumhurbaşkanımızla önümüzdeki 5 yılda yol yürümeye devam etmeliyiz ki Kahramanmaraş'ımız bir an önce ihya ve inşa konusunda daha hızlı yol alsın.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Görgel ise: “Şehrimiz sivil toplumuyla birlikte çok daha güçlü. Hep birlikte şehrimizi şekillendirerek bugünümüzü dünden, yarınımızı da bugünden daha güzel hale getireceğiz inşallah. Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci’nin katılımlarıyla STK Temsilcilerimiz ile bir araya geldik.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme