• Haberler
  • Asayiş
  • Aralarında Kahramanmaraş'ında bulunduğu 14 ilde düğmeye basıldı

Aralarında Kahramanmaraş'ında bulunduğu 14 ilde düğmeye basıldı

Aralarında Kahramanmaraş'ında bulunduğu 14 ilde Narkoçelik-1 operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 1 ton 68 kg uyuşturucu madde ile 51 bin 100 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; İstanbul, Diyarbakır, Kırşehir, Aydın, Antalya, Afyonkarahisar, Batman, Van, Hatay, Kahramanmaraş, Elazığ, Sakarya, Giresun ve Ankara olmak üzere 14 ilde “Narkoçelik-1”Operasyonları düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, jandarma bölgesinde uyuşturucu imalatçıları ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik “NARKOÇELİK-1” operasyonları düzenlendiğini açıkladı.
 
Jandarma Bölgesinde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 14 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-1” Operasyonlarında;  1 Ton 68 Kg uyuşturucu madde ile 51 Bin 100 adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.

142 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda ise 1000 adet captagon ele geçirildi. Operasyonlarda 1 zehir taciri yakalandı.
 

Bakmadan Geçme