Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi'nden TÜBİTAK başarısı!
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Hayrullah Sevinç'in yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi.
'Farklı Lignoselülozik Esaslı Atıklar ve Alkallerle Aktifleştirilmiş Cüruf Esaslı Bağlayıcı Kullanılarak Liflerle Güçlendirilmiş Yongalevha Üretimi' başlıklı proje, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Bartın Üniversitesi'nden akademisyenlerin de katkılarıyla hazırlanarak TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, projede görev alan Doç. Dr. Sevinç ve tüm akademisyenleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Proje, sürdürülebilir malzeme üretimi ve atık değerlendirme alanında önemli katkılar sağlaması bekleniyor.