Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde promosyon sevinci
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinde görev yapan memur ile kadrolu işçiler için beklenen promosyon ihalesi sonuçlandı. Yapılan görüşmeler sonunda Halkbank ile anlaşmaya varıldı.
Çalışanlar, kişi başı 95.000 TL promosyon ödemesi alacak. Bu rakam, son yıllarda Kahramanmaraş'ta belediye personeline verilen en yüksek promosyon tutarlarından biri olarak dikkat çekti.
Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkan Adayı Adem Cevher, konuyla ilgili yaptığı açıklamada emeğin karşılığını almanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: 'Emeğin ve alın terinin karşılığını almak, her çalışan için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.'
Cevher, dayanışma vurgusuyla açıklamasını şu sözlerle tamamladı: 'Birlikte daha güçlü, birlikte daha adil yarınlara...'
Promosyon ihalesinde Halkbank, 95 bin TL'lik teklifiyle diğer bankaların önüne geçerek ihaleyi kazandı.
Görüşmelere katılan Türkiye İş Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası da teklif verdi ancak daha düşük rakamlar sunarak çekildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personeli için imzalanan bu anlaşma, şehirdeki kamu çalışanları arasında büyük bir memnuniyet yarattı.