İşyurtları fuarı geniş ürün yelpazesiyle başkentte kapılarını açıyor
Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu atölyelerinde hükümlü ve tutukluların el emeği göz nuru ürettiği ürünler vatandaşların beğenisine sunulmaya devam ediyor.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla İşyurtları Ankara Ürün ve El Sanatları Fuarı açılacak.
Başkent Millet Bahçesi'nde 2-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara, 112 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü katılacak.
Hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen el emeği ürünlerin sergileneceği ve satışa sunulacağı fuar, 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Fuar zengin ürün çeşitliliğiyle ziyaretçilerini bekliyor
Ayakkabıdan deri çantaya, takıdan gıda ürünlerine, tekstilden yöresel el sanatlarına kadar geniş yelpazede ürünlerin yer alacağı fuar, ziyaretçilere hem alışveriş hem de sosyal sorumluluk projesine destek olma imknı sunacak.
Hükümlü ve tutukluların mesleki eğitimlerini desteklemek ve ürettikleri ürünleri ekonomiye kazandırmak amacıyla düzenlenen fuar, 7 Eylül'e kadar devam edecek.