• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • Ali Öztunç'tan, İrfan Karatutlu'ya, 'Sırtımızda taşıdık, milletvekili yaptık'

Ali Öztunç'tan, İrfan Karatutlu'ya, 'Sırtımızda taşıdık, milletvekili yaptık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Binasında basın mensupları ile biraya gelen Milletvekili Ali Öztunç, Deva Partisi Milletvekili İrfan Karatutlu'yu yerden yere vurdu.

Nurhak’ta, CHP’den belediye başkan aday adayı olan bir ismin DEVA Partisi’nden aday gösterilmesi üzerinden Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu’yu hedef alan Öztunç, “Benim sırtımdan, benim oylarımla milletvekili oldu” dedi. 

CHP’li Öztunç, açıklamasında, “Aday adaylarından biri gitti DEVA’dan aday oldu, anlayışla karşıladık. DEVA aday çıkartır, doğaldır ama seçim süreci başladı DEVA’nın vekili Nurhak’ta bana atıp tutuyor, köylülere gidiyor il başkanlığına atıp tutuyor. Seni milletvekili yapan biziz, sırtımızdan vekil oldun, kaç oyun vardı senin birader? Çocuk gibi elinden ben tutup gezdirdim seni. Kusura bakmasın herkes haddini bilecek. İyi insanız ama boynumuzu da kestirmeyiz yani. En son Nurhak’ta yaptığı mitingde Ali Öztunç’u milletvekili seçtiren benim diyor. Bana yalvardığı günler vardı ya. Adliye’de öncesinde. Biz Nurhak’ı, Büyükşehir’i alıyoruz diye geziyordu, ne oldu İrfan Karatutlu, kaç oy aldın? Büyükşehirde aldığın oy 3 bin 300, biz sadece Nurhak’ta almışız 3 bin 600 oy. Ayıp değil mi senin bu yaptığın, vefa diye bir şey vardır. 

Sırtımızda taşıdık, milletvekili yaptık aklınca şehirde siyasi bir figür olmak istiyor. Bu ayaklarla siyasi figür olamazsın, çalışacaksın Karatutlu. Çok ayıp etti, biz kendisine emek verdik, milletvekili olmasını sağladık ve bu yaptığı siyasi ahlaka sığmazdı” dedi.
 

Bakmadan Geçme