• Haberler
  • Eğitim
  • Akademide aldıkları eğitimi öğrencileriyle paylaşacaklar

Akademide aldıkları eğitimi öğrencileriyle paylaşacaklar

Vali Mükerrem Ünlüer, Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde kurulan, öğretmen ve yöneticilerin kişisel ve mesleki gelişimini desteklemeyi akademik kariyerlerini zenginleştirmeyi hedefleyen Öğretmen Akademilerinin kapanış ve belge takdim törenine katıldı.

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlen programa, Vali Ünlüer'in yanı sıra Vali Yardımcısı Muhammed Akın, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. 
 
Kişisel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla ilimizde resmi ve özel okulda görev yapan öğretmen, okul idarecileri ve il\ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevli yöneticilere yönelik olarak Edebiyat, Veli, Yönetici, Şehir ve Kültür akademileri programı düzenlendi.
  
Eğitimci – Yazar Ramazan Avcı tarafından Kahramanmaraşlı şair Merhum Bahaettin Karakoç’un kaleme aldığı "Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman" şiirini seslendirmesinin ardından Akademi Koordinatörleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman yaptığı açılış konuşmasında, Öğretmen Akademileri hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
Öğretmen ve yöneticilerin; kişisel ve mesleki gelişimini destekleyip, akademik kariyerlerini zenginleştirmek adına Edebiyat, Veli, Yönetici, Şehir ve Kültür akademileri açılacağını dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğretmenlerin akademilerde aldıkları kazanımları öğrencileriyle paylaşarak okullarına yansıtmalarını ve ilçelerinde farkındalık yaratmalarını sağlamak amacıyla yola çıkıldığını belirtti.
 
Öğretmenlerin Akademide aldığı tecrübelerin öğrencilerimizin geleceğine ışık tutacağına inandığını dile getiren Vali Ünlüer, öğretmen akademileri programına katılım sağlayan öğretmenlerimizi tebrik etti. 
 
İdarecilik tecrübelerini akademiye katılan öğretmen ve idarecilerle paylaşan Vali Ünlüer, kendisine bu alanda yönetilen soruları yanıtladı.
 
Vali Ünlüer, protokol üyeleri ile birlikte akademiye katılan öğretmenlerimize belgelerini takdim etti. 
 

Bakmadan Geçme