AK Parti, Kahramanmaraş'ta temayül yoklaması yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş'ta 28'inci Dönem Milletvekili aday adayı 145 kişinin yer aldığı temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Kahramanmaraş teşkilat üyeleri, mahalle temsilcileri ve delege üyeleri dijital ortamda 145 aday adayından milletvekilliği listesinde görmek istedikleri 8 aday için oy kullandı kullandı. 

Merkez Spor Kompleksinde gerçekleştirilen yoklamada aday adayları oy kullanacak delegelerle tek tek ilgilendi. 

1.800 delegesi bulunan AK Parti’de 1.450’si temayüle katılarak görmek istedikleri adaya oy verdi.

Temayülde konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel: “AK Partinin gündemi, tüm vatandaşlarımızın rutinine dönene kadar ve huzurlu yuvalarına kavuşana kadar deprem olacak. AK Parti teşkilatları deprem süresi boyunca her vatandaşımız evine oturana kadar ve hiçbir eksiği kalmayana kadar tüm arkadaşlarımızla koşturacağız. Depremzede vatandaşlarımızın en ufak bir mağduriyet yaşamasına izin vermeyeceğim.” İfadelerine yer verdi.

AK Partinin milletvekili listelerinin belirlenmesi anlamında teşkilat kendi temayül yapıldığını hatırlatan Görgel: “Bu dönemde 145 başvurusu onaylanan aday adayımız var. Aday adayı sayısı normal zamanın çok üstünde bir sayı, bu AK Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza güveni gösteriyor.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme