AK Parti, Kahramanmaraş'ta belediye başkan adaylarını tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Kahramanmaraş'ta 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde partilerini temsil edecek İlçe Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz katıldı.

Dulkadiroğlu ve Göksun’da mevcut belediye başkanlarıyla devam kararı alan AK Parti, Onikişubat, Türkoğlu, Afşin, Andırın, Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde Belediye Başkan Adalarını değiştirdi.

Tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanvekili Cüneyt Doğan, AK Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanvekili Cüneyt Doğan, yaptığı konuşmasında: “Sözlerimin hemen başında asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz hemşehrilerimizi rahmetle ve özlemle yâd ediyorum. 

Öncelikle, partimizin ve milletimizin güçlü lideri, cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletmek isterim. Kendisi, milletimizin teveccühüyle üstlendiği sorumlulukları büyük bir özveri ve azimle yerine getiren, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıma vizyonuyla hareket eden bir liderdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz birçok alanda önemli başarılar elde etmiş, ekonomiden eğitime, altyapıdan sağlığa kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirilen projelerle kalkınmıştır. Bu başarılar, sadece bir liderin değil, aynı zamanda bir milletin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin bir sonucudur.

Bugün burada ismini açıklayacağımız adaylarımız, sayın cumhurbaşkanımızın çizdiği bu yolda, şehrimizin yeniden ayağa kaldırılması, refah seviyesinin yükseltilmesi ve milletimizin yaşam kalitesinin artırılması için kararlılıkla çalışacaktır. Sayın cumhurbaşkanımızın vizyonuyla uyum içinde hareket edecek olan adaylarımız, şehrimizi daha da güzelleştirecek, yaşanabilir kılacak projelerle sizlerin karşısına çıkacaktır. Ülkemizi daha ileri taşıma yolunda birlikte yürüdüğümüz sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde, adaylarımızın da yerelde aynı azimle çalışarak başarıya ulaşacağına inancımız tamdır. Bu birliktelikle, daha güçlü bir Türkiye ve daha yaşanabilir bir şehir için el birliğiyle mücadele edeceğimize inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “belediyelerimizi, eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılı'na yakışır seviyelere getirmenin peşindeyiz.” Bu duygu ve düşüncelerle tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un ise katılımcılara hitaben selamlama konuşması yaptı.

Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Necati Okay, Türkoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş, Afşin İlçe Belediye Başkan Adayı Koray Kıraç, Andırın İlçe Belediye Başkan Adayı Sinan Gökşen, Göksun İlçe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çoşkun Aydın, Elbistan İlçe Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, Pazarcık İlçe Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan olarak açıklandı.
 

Bakmadan Geçme