AK Parti Kahramanmaraş adayı Görgel, sahaya indi!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, saha çalışmalarına başladı.

Seçim startını Tarihi Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret ederek başlatan Fırat Görgel, esnaflarla tek tek ilgilendi.

Gelen talepleri dinleyen Görgel, alışveriş için gelen vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Görgöl’e ziyaretleri esnasında AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan ve parti üyeleri eşlik etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Görgel: “Perşembe günü itibariyle artık adayımız belirlendi. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Bu güzel şehirde vatandaşlarımızın duaları ve destekleriyle hizmet etme fırsatını bizlere verdiği için. İnşallah 31 Mart'ta akşamında şunu görüyoruz açıkçası. Vatandaşlardan aldığımız tepki bizler için çok olumlu. Geri dönüşler çok olumlu. Bir defa, ben gerçekten bu şehrin bir evladıyım. Gezdiğimiz yerler hep anılarımızın olduğu yerler zaten. Allah'ın izniyle de 31 Mart'ta ben Kahramanmaraş'ta bunun karşılığını göreceğimizi düşünüyorum.

Tabii depremden sonra Kahramanmaraş'ın sorunları farklı. Vatandaşlarımızın da ona göre talepleri var. İnşallah bugüne kadar çözmüş olduğumuz sorunlar var zaten bundan sonraki süreçleri de hızlandırarak çözeceğiz. Depremden en çok etkilenen illere baktığımızda Kahramanmaraş, hızlı biçimde inşasını devam ettiriyor. İnşallah bizler de göreve bunu daha da hızlı yapmak için o gayretimizi sürdüreceğiz.

İlçe belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Sonrasında belediye meclis üyelerimiz belli olacak. O sinerjiyle beraber sahada hep beraber yer alacağız. Allah'ın izniyle de hem seçim kampanyasında hem de Allah nasip edip göreve seçildikten sonra 5 yıllık süreç içerisinde de herkesi her zaman elini sıkacağız, derdini dinleyeceğiz, çözüm bulmaya çalışacağız. Yani bizim prensibimiz bugüne kadar teşkilatlarda görev yaptığımızda da böyleydi. Vatandaşlarımızla beraber her zaman hemhal olduk. Onlarla kapımız hep açık oldu. İnşallah göreve seçilirsek de bu şekilde bir anlayışla devam edeceğiz.

Ben vatandaşın bize karşı göstermiş olduğu bu kadirşinaslıktan çok memnun oldum açıkçası. Yani bizi bir evladı olarak görmeleri, bir kardeşi olarak görmeleri beni fazlasıyla memnun etti. İnşallah biz de onlara layık olmaya devam edeceğim.

Bundan sonraki süreçte aday tanıtım toplantısını yapmak istiyoruz. İlçelerimiz için süreç devam ediyor. Genel merkezimiz bizlerle de görüşecekler. Bu hafta o görüşmeleri tamamlanır. Belki bazı yerlerde yeni bir araştırma ihtiyaç duyulabilir. Benim kanaatim bir 10 gün içerisinde bunların hepsi biter. Akabinde de belediye meclis üyelerimizi belirleriz. ilçe adaylarımız belli olduktan sonra hem Cumhur İttifakı paydaşımız, Milliyetçi Hareket Partimiz, hem biz beraberce aday tanıtım toplantılarımızı yapacağız. İnşallah orada tüm adaylarımızı vatandaşlarımızın önüne getireceğiz.

Sonrasında inşallah Kahramanmaraş için düşündüklerimizi Şubat ayının sonuna doğru lansmanını yapacağız. Vatandaşlarımıza bu noktada neler yapabileceğimizi, nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizi onlarla paylaşacağız. Her zaman da sahada olacağız Allah'ın izniyle.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme