881 kg uyuşturucu ele geçirildi

15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkoçelik-3 operasyonlarında 881 kg uyuşturucu ele geçirildi, 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Kahramanmaraş'ı da kapsayan operasyonların devam edeceği öğrenildi.

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Narkoçelik-3” operasyonlarında; 881 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili yaptığı paylaşımda, “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.” Dedi.
 
Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıkları tarafından Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar,  Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15 ilde “NARKOÇELİK-3” Operasyonları düzenlendi. 
 
Bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları, yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları ile ilgili yapılan paylaşımda Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda; muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kahramanmaraş’ta yapılan operasyonlarda 31 sokak satıcısı yakalandı.
 

Bakmadan Geçme