Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Gündem | NATO Liderler Zirvesi'ni takip edecek basın mensuplarının yerleri hazırlandı

NATO Liderler Zirvesi'ni takip edecek basın mensuplarının yerleri hazırlandı

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde, 36. NATO Liderler Zirvesi kapsamında oluşturulan Uluslararası Medya Merkezi'nde 1800 çalışma alanı, 40 montaj odası ve 54'ü sabit olmak üzere 100'ü aşkın canlı yayın noktası hazırlandı.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde, 36. NATO Liderler Zirvesi kapsamında oluşturulan Uluslararası Medya Merkezi'nde 1800 çalışma alanı, 40 montaj odası ve 54'ü sabit olmak üzere 100'ü aşkın canlı yayın noktası hazırlandı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı
NATO Liderler Zirvesi'ni takip edecek basın mensuplarının yerleri hazırlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının paylaştığı bilgiye göre, 7-8 Temmuz'da gerçekleştirilecek zirve çerçevesinde, dünyanın dört bir yanından yaklaşık 2 bin 500 gazeteci, televizyon ekibi, foto muhabiri, dijital medya temsilcisi ve uluslararası yayın kuruluşu Ankara'da görev yapacak.

Zirve kapsamında medya ve yayın faaliyetleri, akreditasyon süreçleri, tanıtım çalışmaları, kriz iletişimi ve kamu diplomasisi uygulamalarını yürütmek amacıyla NATO görev gücü oluşturuldu. Bu çerçevede zirve alanlarında TRT personeli dahil 500, yan etkinlikler ve kriz iletişimi çalışmalarında ise 350 olmak üzere toplam 850 kişilik ekip çalışacak.

4 bin 434 açık hava iletişim noktasında tanıtım çalışması yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde oluşturulan Uluslararası Medya Merkezi de dünyanın farklı ülkelerinden gelen basın mensuplarına hizmet verecek.

Merkezde 1800 çalışma alanı, 40 montaj odası, 54'ü sabit olmak üzere 100'ü aşkın canlı yayın noktası, en büyüğü 500 kişilik, 11 basın toplantısı salonu, röportaj alanları, stüdyolar, basın mikserleri, yönlendirme tabelaları ile duyuru ve yayın ekranları hazırlandı. Medya merkezine ilişkin planlama ve 
altyapı çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı ile koordinasyon içinde tamamlandı.

Yayıncı kuruluş TRT ise zirveyi 96 kamera, 18 canlı yayın aracı ve 26 farklı yayın noktası aracılığıyla dünya kamuoyuna aktaracak. Zirve haftası boyunca Ankara genelindeki 4 bin 434 açık hava iletişim noktasında dört ayrı konseptte tanıtım çalışması gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız