Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Kadın yayayı darbeden sürücü ile arkadaşı gözaltına alındı

Kadın yayayı darbeden sürücü ile arkadaşı gözaltına alındı

Başkentte yaya yolunda bir kadını darbeden sürücü ile arkadaşı gözaltına alındı.

Başkentte yaya yolunda bir kadını darbeden sürücü ile arkadaşı gözaltına alındı.

Kadın yayayı darbeden sürücü ile arkadaşı gözaltına alındı

Kahramanmaraş, 10 Eylül 2025-

Çankaya ilçesinde Strazburg Caddesi'ndeki yaya geçidindeki bir kadın, bir aracın sürücüsü ile arkadaşı tarafından darbedildi. Olay, çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, bir kadının yaya geçidinden yolun karşısına geçtiği sırada bir aracın ani fren yapıp durduğu yer aldı. Kayıtlarda, 2 kişinin araçtan indiği ve sürücünün karşıdan karşıya geçmeye çalışan başka bir kadını darbettiği görüldü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada: “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren özellikle trafik kültürünün yerleşmesi ve Kadına Karşı Şiddet olaylarının önlenmesi için büyük çaba harcıyoruz. Bu birkaç saniyelik videoda trafik kuralları ve toplum huzuru hiçe sayılıyor; üstelik karşıdan karşıya geçen bir kadına şiddet uygulanıyor.

Bu tür bir davranış ne ahlakla, ne medeniyet değerlerimizle, ne de insanlıkla açıklanabilir.  “Kadına Kalkan Elleri Durdurmaya Kararlıyız” Yaşanan bu menfur saldırının takipçisi olacağız.” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız