Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Siyaset | İyi Parti İl Başkanı Çabukel: Provokatör eylemler bizleri durduramayacak

İyi Parti İl Başkanı Çabukel: Provokatör eylemler bizleri durduramayacak

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, partilerine ve genel başkanlarına karşı yapılan provokatör eylemlerin kendilerini durduramayacağını söyledi.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, partilerine ve genel başkanlarına karşı yapılan provokatör eylemlerin kendilerini durduramayacağını söyledi.

İyi Parti İl Başkanı Çabukel: Provokatör eylemler bizleri durduramayacak

Çabukel, “İyi parti zor şartlarda kurulmuş, tuttukları salonların elektrikleri kesilerek bugüne gelmiş bir siyasi parti. Hakkımızda çeşitli iftiralar atıldı ve atılmaya da devam ediyor. Biz bu iftiraları bertaraf etmeyi başardık ve başarmaya devam edeceğiz. Biz temiz siyaset yapıyoruz, kirli işlerle, karanlık kişilerle iş tutmuyoruz.” dedi.

AK Parti’nin bütün oyunlarına hakim olduklarına dikkat çeken Başkan Çabukel: “Biz bütün iftiralara karşı dimdik ayakta durduk. Biz sadece ülkemizi milletimizi düşünüyoruz. Genel başkanımız yılmadan yorulmadan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Genel başkanımız sahalara inmemiş olsaydı, esnafın sesini şimdi duyan olmayacaktı. Artık vatandaşların, esnafların sesini duymak zorundalar. Partimize ve genel başkanımıza yapılan provokatör eylemler bizleri durduramayacak. Bizim ziyaretlerimiz aynen devam edecek. Biz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partimize olan çıkışlarını normal görüyoruz. Erdoğan’ın her zamanki halleri bunlar. Bağırmak, çağırmak, milleti böylelikle sindirmeye çalışıyor. Biz inandığımız yolda devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz, AK Parti'nin bugüne kadar ki bütün oyunlarının tamamına hakimiz onun için olabildiğince sakin kalmak zorundayız. Hakikaten vatandaşımız zor durumda, kendinin sesini duyulabilecek kişiler arıyorlar. İnşallah bundan sonra da vatandaşın sesini en iyi şekilde duyurmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız.” diye konuştu.

“AK Parti artık umut olamıyor”

AK Parti’nin vatandaşlara artık umut olmadığını iddia eden İl Başkanı Çabukel: “ Artık vatandaşlar Ak Parti’den umudunu kesti. Yeni arayışlar içerisinde olduklarını görüyoruz. İnsanlarda bir bıkkınlık oluştu. Otoriterin değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Siyasi parti iktidar değişikleri çok önemli görüyorlar. Vatandaşlarımız bu anlamda da iyi Parti'ye sarılıyorlar, iyi parti umut veriyor. Bizim bir hayalimiz var. kin gütmeyen, siyasi olarak herkese aynı mesafede, herkese eşit davranan, tarafsızlık yemini etmiş ve bu doğrultuda hareket eden bir cumhurbaşkanı istiyoruz. İnsandan başka hiçbir bir kaygımız, gayemiz yoktur. Eski parlamenter sistemin aksaklıklarını biliyoruz, cumhurbaşkanlığı sistemlerinde aksaklıklarını maalesef görüyoruz. Bu aksaklıkları giderecek hem de denetlenebilir hale getirecek bir sistem hayalimiz var. Cumhurbaşkanın 1 defalığına 6 yıl olmak üzere seçilmesini istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Seçim barajının yüzde ondan yüzde beşe indirilmesi ediyoruz. Bizim böyle bir teklifimiz var, demokratik ülkelerde ne kadar çok insan eğer yönetime katılırsa o kadar iyidir. Biz merkezde Bir siyasi partiyiz. Başka siyasi parti bizi ilgilendirmiyor. Göç veren bir ülke değil, göç alan bir ülke olma hayalimiz var.” Dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız