Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Coşkun’dan Huzurevleri ve Çocuk Evlerine bayram ziyareti

Vali Coşkun’dan Huzurevleri ve Çocuk Evlerine bayram ziyareti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezindeki büyükleri ve Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezindeki büyükleri ve Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerle bir araya geldi.

Vali Coşkun’dan Huzurevleri ve Çocuk Evlerine bayram ziyareti

İlk olarak huzurevini ziyaret eden Vali Coşkun, büyüklere karanfil takdim ederek, bayramlarını kutladı. 

Ziyaret esnasında Huzurevi sakinleriyle bir süre de hasbihal eden Vali Coşkun, bir misafirin isteği üzerine de Mersin’deki oğluyla görüntülü olarak görüşme gerçekleştirdi. 

Burada bir konuşma yapan Vali Coşkun, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Kurban Bayramı dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini ahvalini sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Vali Coşkun daha sonra ise Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerle bir araya geldi.  Burada misafirlerin bayramlarını kutlayarak yakından ilgilenen Vali Coşkun, siteyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı. 

Huzurevi ve cocuk evleri ziyareti esnasında Vali Ömer Faruk Coşkun’a misafirler tarafından bir de müzik dinletisi sunuldu. 

Vali Coşkun’a ziyaretleri esnasında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ahmet Tüten ve Çocuk Evleri Sitesi Müdiresi Hatice Kalkan Pamuk eşlik etti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız