Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı

Vali Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Vali Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı

Vali Coşkun mesajında: "Sevgiyi, fedakârlığı ve hayatın her alanında duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Kadınlarımızın üretkenliği ve çalışkanlığıyla ailesine ve topluma katkı sağlaması ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alması bizleri mutlu etmektedir.

 
Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin harcını yoğuran, Kurtuluş Savaşı’nın görünmez kahramanları olan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımızın toplumda hak ettikleri konuma yükselmeleri de, gelecek nesillerimizin inşası adına son derece önemlidir.

Öyle ki, kadınlarımız; eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla, Türk Milleti'nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır.

“Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olan bizler, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Aile kurumunun temel taşı, kültürümüzün temsilcisi ve koruyucusu olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamanın hepimizin ortak sorumluluğu olduğu unutulmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; şehit ve gazi yakını kadınlarımız başta olmak üzere; bizi biz yapma hedefinde, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız