Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
35°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Şerif Dalgıç: Kandil hayırlara vesile olsun

Şerif Dalgıç: Kandil hayırlara vesile olsun

Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç: ‘Tüm İslam Âleminin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimin Miraç Kandilini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.’ dedi.

Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç: ‘Tüm İslam Âleminin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimin Miraç Kandilini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.’ dedi.

Şerif Dalgıç: Kandil hayırlara vesile olsun

Dalgıç, Miraç Kandili mesajında: “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Peygamberimiz (S.A.V.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Kandiller yüreklerimizin kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsattır. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Tüm İslam Âleminin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimin Miraç Kandilini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız