Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | ‘Okulumuz Kendi Logosunu Tasarlıyor’ yarışması sonuçlandı

‘Okulumuz Kendi Logosunu Tasarlıyor’ yarışması sonuçlandı

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni vizyon logosu belirlemek amacıyla yaptığı yarışmada, dereceye giren ilk öğrencilere ödüllerini MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur tarafından verildi.

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni vizyon logosu belirlemek amacıyla yaptığı yarışmada, dereceye giren ilk öğrencilere ödüllerini MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur tarafından verildi.

‘Okulumuz Kendi Logosunu Tasarlıyor’ yarışması sonuçlandı

Kahramanmaraş’ı Türkiye’de ve 40’tan fazla ülkede başarıyla temsil eden ve uluslararası alanda Türk Bayrağı’nı gururla dalgalandıran MADO, ufuk açıcı projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. 

Kendi sektörünün en büyük sorunlarını çözmek adına kolları sıvayan MADO, bu doğrultuda nitelikli personel yetişmesi için İstanbul, Ankara ve Kahramanmaraş’ta proje okullarının sorumluluğunu üstlendi. Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 3 şehirdeki okulda iş garantili sektöre yönelik alanında uzman personel yetiştirecek olan MADO, böylelikle iş gücü açığını kapatmış olacak.

Projenin Kahramanmaraş’taki okulu olan MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilk adım olarak belirlenen logo tasarımı için ‘Okulumuz Kendi Logosunu Tasarlıyor’ yarışması düzenlendi. 

60 öğrencinin katıldığı yarışmada 5 öğrencinin çizdiği logo dereceye girerken, dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen ödül törenine katılan MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, MADO olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kahramanmaraş, Ankara ve İstanbul’daki iş garantili eğitimin çalışmaları yapıldığını söyledi. 

MADO olarak ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Kanbur: “Kahramanmaraş’ı da bu konuda model yapmak için Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden başladık. Tabii burada okulumuzun yeni logosunu belirlemek adına bir logo yarışması gerçekleştirdik. Bu logo bizim bir kimliğimiz olacak. Öğrencilerimizin bir kimliği olacak. Bildiğiniz üzere MADO’nun 40 ülkede yeri vardır. Kahramanmaraş ve Türkiye’nin bayrağını bu 40 ülkede gururla dalgalandırıyoruz. Okullardan mezun olacak olan arkadaşlarda bu bayrağı dünyanın diğer ülkelerine taşıyacak. Bu nedenle bu logo bizim için çok önemliydi.” İfadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Veysel Gültekin ise: “MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur’un teşviki ile başlattığımız okulumuzun yeni logosunu belirleme yarışmamız bugün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 60 logo öğrencilerimiz tarafından tasarlandı. Bunu da sadece kendi okulumuz öğrencileri yaptı. Buna istianeden son aşamaya 5 logo kaldı. Bugün itibariyle de logo yarışmasının ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Bu süreç içerisinde bize desteklerini esirgemeyen MADO ailesine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Konuşmaların ardından törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini Mehmet Sait Kanbur takdim etti.

Haber: Ersoy Sevinç
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız