Olayın ardından bölgede soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Varil deposunda yangın
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Malik Ejder Mahallesi'nde bulunan bir fabrikanın varil deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Yangının büyümesini önlemek için kısa sürede müdahaleye başlayan itfaiye ekipleri, depodaki alevleri yoğun çalışmaların ardından kontrol altına aldı. Olası risklere karşı bölgede güvenlik önlemleri alınırken, sağlık ekipleri de tedbir amacıyla olay yerinde hazır bulundu.
Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler, yeniden alevlenme ihtimaline karşı varil deposunda soğutma çalışmalarını sürdürüyor.
Yangının çıkış nedeni ile oluşan hasarın belirlenmesi amacıyla yetkili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.